Hopp direkte til innhold

Nimi Ullevål har flyttet til Storo

Vår nye adresse på Storo er Vitaminveien 1A, les mer om beliggenhet og parkering

Viktig melding
Foto: Shutterstock
Idrettsmedisin

Mental trening / Idrettspsykologisk rådgivning

Mental trening handler om å forbedre sine mentale evner slik at du kan prestere på ditt beste både mentalt og fysisk.

Pris
1 280,- /time

Mental trening dreier seg om de teknikkene man bruker for å bli sterkere mentalt.

Innen idrettspsykologi er mental trening den delen som konsentrerer seg spesifikt om å hjelpe idrettsutøvere med å bryte ned mentale barrierer som hindrer dem fra å prestere med sitt fulle potensial. Mental trening handler om å forbedre sine mentale evner slik at du kan prestere på ditt beste både mentalt og fysisk.

Mentale faktorer som selvtillit, konsentrasjon, stressmestring, fokus og motivasjon er essensielle for prestasjon. Mental trening gir deg teknikker for å bygge disse egenskapene. Det gir deg også verktøy og strategier for å forberede deg på uforutsigbare hendelser slik at du kontinuerlig kan prestere optimalt.

Kort beskrivelse

Vi kan tilby

  • En-til-en samtaler
  • Digitale konsultasjoner
  • Oppfølging av lag
  • Workshops
  • Kurs

Passer for

Mental trening kan benyttes av alle som ønsker å styrke sine mentale ferdigheter.

Mental trening brukes hyppig av mennesker i prestasjonsmiljøer, som idrettsutøvere, utøvende scenekunstnere, ledere og andre hvor prestasjon og press ofte er i fokus.

Våre spesialister

Kristin Aaserudseter

Kristin Aaserudseter

Mental trener/idrettspsykologisk rådgiver
Nimi

Kristin har bachelor i psykologi fra Florida State University, USA og er utdannet klinisk psykolog fra Universitetet i Oslo (2007). Hun har en 2-årig videreutdanning i kognitiv idrettspsykologi ved Norsk Forening for Kognitiv Terapi ledet av kursholdere fra Olympiatoppen, samt Norsk Psykologforening sine spesialiseringskurs i barne- og ungdomspsykologi.

Som fagperson er Kristin opptatt av både prestasjon og hverdagsmestring, særlig hvordan disse samspiller. Hun vil skreddersy et opplegg i timene slik at hver klient når de målene de setter seg.

Kristin har kompetanse på bl.a. temaene idrettspsykologi, mental trening, prestasjonsutvikling, kognitiv terapi, tilknytningspsykologi, utviklingspsykologi, positiv psykologi og livsmestring. Hun har jobbet med enkeltutøvere og lag i idretter som fotball, håndball, ishockey, svømming, ski, dans, løping, cheerleadning, kampsport og innebandy.

Hun er en svært engasjerende foredragsholder og kursholder. Som aktiv idrettsutøver spilte Kristin fotball og innebandy på høyt nivå. Hun tilbyr terapi på norsk, engelsk og spansk.