Hopp direkte til innhold

Nimi Ullevål har flyttet til Storo

Vår nye adresse på Storo er Vitaminveien 1A, les mer om beliggenhet og parkering

Viktig melding
Trening

Treningsveiledning og individuell oppfølging

Vi tilbyr systematiske opplegg for å heve ditt utholdenhets- og prestasjonsnivå.

  • Ventetid: Kort ventetid

Målet kan være alt i fra økt fysisk yteevne og bedre helse i hverdagen, til større utholdenhetsprestasjon innen eliteidrett. Vi har kompetansen som hjelper deg enten du er mosjonist eller toppidrettsutøver. 

Kort beskrivelse

1. Mosjonist

Dette veiledningsopplegget er for deg som er utrent og ønsker å komme i gang med regelmessig kondisjonstrening. Opplegget kan også passe for deg som er aktiv mosjonist og ønsker veiledning som kan bidra til at du kan trene mer, eller mer effektivt.

2. Aktiv mosjonist

Dette veiledningsopplegget er for deg som er aktiv mosjonist og ønsker mer systematikk i treningsarbeidet. Opplegget kan også passe for deg som er "supermosjonist" og ønsker veiledning som kan bidra til at du kan trene mer, eller mer effektivt.

3. Svært aktiv mosjonist

Dette veiledningsopplegget er for deg som er en meget aktiv mosjonist – det vil si at du trener mye og systematisk (ca. 08-15 timer per uke) og ønsker veiledning for å effektivisere treningen mer. Opplegget kan også passe for deg som er utøver innen utholdenhetsidrett på høyt nivå. 

4. Eliteutøver

Det mest avanserte veiledningsopplegget vi tilbyr. Opplegget er best egnet for deg som er satsende utøver og som ønsker å oppnå eller være på høyt-/elitenivå innen din idrett. Vi tror også at dette opplegget kan passe for deg som er aktiv mosjonist og som ønsker oppfølging på tilnærmet samme nivå som en utholdenhetsutøver.

Våre spesialister

Even Jarstad

Even Jarstad

Idrettsfysiolog med mastergrad fra Norges Idrettshøgskole
Nimi
907 22 957

Testingeniør ved Nimis fysiologiske testlaboratorium, med over 10 års erfaring som testingeniør fra Nimi, Ullevål sykehus og Norges Idrettshøgskole.

Han veileder mosjonister og utøvere i utholdenhetstrening og holder foredrag innen utholdenhetstrening og testing av utholdenhet. Even har også jobbet som helsesportspedagog innen psykiatrien i Sogn og Fjordane og som treningsveileder ved Centrum Athletica i Oslo. I perioden 2011-2013 var han ass. fotballtrener/fysisk trener for Snarøya SK.