23. - 24. november arrangerer Nimi Akademiet en todagers hybrid konferanse (fysisk og online deltakelse) ved MEET Ullevaal stadion.
Kurset er for helsepersonell.
23. - 24. november arrangerer Nimi Akademiet en todagers hybrid konferanse (fysisk og online deltakelse) ved MEET Ullevaal stadion.
Kurset er for helsepersonell.
Lik pris for fysisk og digital deltakelse
Torsdag 23. og fredag 24. november arrangerer Nimi Akademiet en todagers hybrid konferanse (fysisk og online deltakelse) ved MEET Ullevaal stadion.
Rutinerte klinikere og anerkjente forskere innen flere fagfelt vil bidra med sin kunnskap for å belyse utredning og behandling av hoftesmerter.
Målsettingen er at du som kursdeltaker skal utvide kunnskapsgrunnlaget og stille tryggere i møtet med hoftepasienten gjennom oppdatert forskning og konkrete verktøy til din kliniske hverdag.
Kurset er søkt inn til Legeforeningen som godkjent videreutdanning for følgende spesialiteter: Allmennmedisin, Fysikalsk medisin og rehabilitering og Ortopedisk kirurgi.
Opptak av kurset er tilgjengelig for digitale kursdeltakere i 14 dager.
Tema:
Med forbehold om endringer.
Timeplan kommer.
Mikael Sansone arbeider på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg, Sverige. Han er der ansvarlig for hofteartroskopisk virksomhet og avansert ligamentkirurgi i kne. Han er vise- ordfører i Svensk artroskopisk forening og holder flere årlige møter som f. eks korsbåndskursene i Göteborg og Svenskt höftartroskopiskt konsensusmøte. Når det kommer til forskning opprettet Mikael 2011 et register for hofteftartroskopi og disputerte på dette 2016. I tillegg til dette har han stipendiater innen kne, skulder, fot og idrettsmedisin. Mikael arbeider med idrettsmedisin på "feltet" med lag først og fremst innen fotball og basket.
Stephan M. Röhrl jobber som overlege på proteseseksjon på Oslo universitetssykehus. Han er professor på det medisinske fakultetet på Universitet i Oslo og underviser innen ortopedi. Klinisk har han spesialisert seg på protetisk rekonstruksjon av hofte- og kneledd. Han har vært ledere for Norsk Forening for Hofte- og Knekirurgi (NFHKK) i 10 år og sitter i referansegruppen for Norges proteseregister som representant for Helse Sør Øst. Han leder forskningsgruppen CIRRO (Center for Implant and Related Research Oslo) og har spesialkompetanse i implantatforskning med Radiostereometri.
May Arna Risberg arbeider som professor ved Norges Idrettshøgskole, seniorforsker ved Ortopedisk Klinikk, Oslo Universitetssykehus og tilknyttet Universitetet i Delaware gjennom Delaware-Oslo ACL Cohort studien. Hun er delansvarlig for masterprogrammet i Idrettsfysioterapi ved Norges Idrettshøgskole, har et stort internasjonalt nettverk gjennom store forskningsprosjekter og del av internasjonale arbeidsgrupper som arbeider med posttraumatisk artrose (OPTIKNEE) og implementering av kunnskapsbasert retningslinjer for behandling av artrose (OARSI). Hun er delgrunnlegger av AktivA i Norge, et implementringsprogram for kne- og hofte artrose. Hun har veiledet 16 stipendiater og har mer enn 150 internasjonale publikasjoner.
Kristian jobber som ortopedisk kirurg ved Artroskopiseksjonen, Oslo Universitetssykehus og er deltidskonsulent på Idrettens Helsesenter. Han har bred erfaring innen ortopedi/traumatologi og subspesialisering innen hoftekirurgi og skulderkirurgi samt kompleks knekirurgi. Kristian er utdannet Kiropraktor ved Universitetet i Odense i 2009 og lege i 2011 med spesialistutdannelse fra Danmark og Norge. Han er aktiv klinisk forsker innen hofteartroskopi og behandling av pasienter med FAI og deltar ofte på internasjonale kongresser og webinarer innen sine spesialfelt.
Joar jobber til daglig som fysioterapeut ved Idrettens Helsesenter i Oslo, og har ansvar for utredning og oppfølging av idrettsutøvere med hofte- og lyskeproblemer. Han har doktorgrad fra Senter for Idrettsskadeforskning med fokus på forebygging av lyskeskader blant fotballspillere og er aktiv involvert i prosjekter innen lyske og skadeforebyggende trening.
Thomas er selv aktiv innen ballspill og han har trenerkurs i fotball. Har jobbet med idrettsmedisin for lag elitenivå/internasjonalt siden 1995 for håndball, hockey, fotball og dans. Jobber nå med landslaget i fotball.
Har stor kunnskap og erfaring med undersøkelse, behandling og rehabilitering av mennesker med en aktiv livsstil.
Holder mye foredrag og kurs. Veileder i masterutdanningen for idrettsfysioterapi. Jobber til daglig ved Volvat Nimi Storo.
Kurset er for helsepersonell.
Gå til påmelding (checkin.no)
Ved spørsmål om konferansen, send gjerne en epost til Kristin Bølstad på: kristin.bolstad@nimi.no
Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg til å bli friskere og prestere bedre.
I skjæringspunktet mellom toppidrett og folkehelse er Nimi unike. Vårt arbeid gjennom tre tiår har gjort idrettsmedisinske prinsipper til folkemedisin.
Nimi bidrar aktivt og jobber i tett samspill med forskningsmiljø hos Norges Idrettshøgskole og Oslo Universitetssykehus.