Treningstilbud Volvat NIMI Storo – våren 2023

Er du klar for å komme i form i 2023? Nytt år betyr nye muligheter til å komme i gang med gode vaner. Nå får nye treningskunder 50 % rabatt de første 2 månedene i 2023, og gratis PT-timer ved kjøp av klippekort.

27.12.2022

Nye treningskunder får 50 % rabatt

På Volvat Nimi tilbyr vi nå halv pris på trening de 2 første månedene i 2023. Det vil si at både Volvat medlemmer og ikke-medlemmer som er nye treningskunder, får 50 % rabatt de første to månedene. Medlemskap må tegnes i perioden mellom 1.1.-31.1.2023 med en bindingstid på 4 måneder.

Gratis PT-timer

Ved kjøp av 10 PT-klipp får man nå 1 time gratis. Ved kjøp av 20 klipp blir det 2 gratistimer. Kampanjen gjelder i perioden 1.1. - 31.1.2023, som vil si at du må bestille PT-timene i løpet av denne perioden for å benytte deg av tilbudet.

Les mer om personlig trening

Egentrening 

På Volvat Nimi Storo tilbyr vi egentrening og ulike treningsformer i gruppe. Vi har et bredt tilbud for nybegynnere, inaktive, erfarne mosjonister og godt voksne. 

Alle våre timer ledes av henholdsvis fysioterapeut, personlig trener, instruktør og yogalærer – noe som sikrer trygg og god oppfølgning av den enkelte. 

Se hele utvalget av timer her

Er du Volvat-medlem? 

Volvat-medlemmer får halv pris på trening de første 2 månedene, og 20 % rabatt på alle påfølgende måneder. I tillegg får Volvat-medlemmer også 20 % rabatt på PT-timer (inntil kr. 1000 per tjeneste). Se hvordan du blir medlem på volvat.no.

Ikke-medlemmer får halv pris de første 2 månedene i 2023, og betaler vanlig pris de neste 2 månedene.

Åpningstider

Mandag-torsdag kl. 7–20:30
Fredag kl. 7-18

Vi strenger kl. 16 onsdag 27. mars

Kom i gang med trening hos Nimi

Her kan du:

Kontakt oss for mer informasjon om tilbudet og påmelding.

Personer under 16 år må ha skriftlig samtykke fra foresatte for å bli medlem.

Obs! Ikke oppgi sensitive helseopplysninger i kontaktskjema

Hvorfor velge Volvat Nimi?

For idrettsfolk og folk flest

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg til å bli friskere og prestere bedre.

Over 30 års erfaring

I skjæringspunktet mellom toppidrett og folkehelse er Nimi unike. Vårt arbeid gjennom tre tiår har gjort idrettsmedisinske prinsipper til folkemedisin.

Nye metoder

Nimi bidrar aktivt og jobber i tett samspill med forskningsmiljø hos Norges Idrettshøgskole og Oslo Universitetssykehus.