Treningstilbud Volvat NIMI Storo – våren 2023

Er du klar for å komme i form i 2023? Nytt år betyr nye muligheter til å komme i gang med gode vaner. Nå får nye treningskunder 50 % rabatt de første 2 månedene i 2023, og gratis PT-timer ved kjøp av klippekort.

27.12.2022

Nye treningskunder får 50 % rabatt

På Volvat Nimi tilbyr vi nå halv pris på trening de 2 første månedene i 2023. Det vil si at både Volvat medlemmer og ikke-medlemmer som er nye treningskunder, får 50 % rabatt de første to månedene. Medlemskap må tegnes i perioden mellom 1.1.-31.1.2023 med en bindingstid på 4 måneder.

Gratis PT-timer

Ved kjøp av 10 PT-klipp får man nå 1 time gratis. Ved kjøp av 20 klipp blir det 2 gratistimer. Kampanjen gjelder i perioden 1.1. - 31.1.2023, som vil si at du må bestille PT-timene i løpet av denne perioden for å benytte deg av tilbudet.

Les mer om personlig trening

Egentrening 

På Volvat Nimi Storo tilbyr vi egentrening og ulike treningsformer i gruppe. Vi har et bredt tilbud for nybegynnere, inaktive, erfarne mosjonister og godt voksne. 

Alle våre timer ledes av henholdsvis fysioterapeut, personlig trener, instruktør og yogalærer – noe som sikrer trygg og god oppfølgning av den enkelte. 

Se hele utvalget av timer her

Er du Volvat-medlem? 

Volvat-medlemmer får halv pris på trening de første 2 månedene, og 20 % rabatt på alle påfølgende måneder. I tillegg får Volvat-medlemmer også 20 % rabatt på PT-timer (inntil kr. 1000 per tjeneste). Se hvordan du blir medlem på volvat.no.

Ikke-medlemmer får halv pris de første 2 månedene i 2023, og betaler vanlig pris de neste 2 månedene.

Åpningstider

Mandag-torsdag kl. 7–20:30
Fredag kl. 7-18

Kom i gang med trening hos Nimi

Få mer informasjon om tilbudet og påmelding, legg igjen navn og nummer for å bli oppringt:

Personer under 16 år må ha skriftlig samtykke fra foresatte for å bli medlem.

Hvorfor velge Volvat Nimi?

For idrettsfolk og folk flest

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg til å bli friskere og prestere bedre.

Over 30 års erfaring

I skjæringspunktet mellom toppidrett og folkehelse er Nimi unike. Vårt arbeid gjennom tre tiår har gjort idrettsmedisinske prinsipper til folkemedisin.

Nye metoder

Som eneste norske, private helseaktør har Nimi egen forskningsavdeling. Våre forskere jobber i tett samspill med Norges Idrettshøgskole og Oslo Universitetssykehus.