Løpsanalyse

Sliter du med smerter eller skader ved løping? En løpsanalyse hos en av våre flinke fysioterapeuter kan hjelpe deg med å optimalisere din løpeteknikk slik at du kan prestere bedre, trene deg best mulig opp etter eventuelle skader, samt forebygge for nye løpeskader.

Pris 30 min

940,-

Løpsanalyse 60 min kr 1 520

Nimi har noen av landets fremste eksperter på løpsanalyse og vi kan hjelpe deg med å optimalisere din løpeteknikk.

Kort beskrivelse

Løpsanalyse - 60 minutter

Her vurderes din løpeteknikk ved bruk av et tilpasset kamera som gir et detaljert bilde av hvordan du løper. Hele bevegelseskjeden blir vurdert av en fysioterapeut med spesialkompetanse innen løp, som vil gjennomgå din løpeteknikk sammen med deg.

Basert på dette vil du få veiledning i hvordan du kan optimalisere din teknikk ved løpetrening, samt enkelte øvelser som er spesifikke for dette.

Løpetrening - 30 minutter

Dette er en oppfølging av løpsanalysen hvor du trener på løpeteknikk ved hjelp av ulike former for feedback, samt instruksjon av fysioterapeuten din. Forskning og erfaring viser at denne formen for trening gir raskere resultater i form av en mer optimal løpeteknikk, noe som vil være både prestasjonsfremmende og skadeforebyggende. Dette vil også være en viktig del av behandlingen av løpsrelaterte skader.

Om forløpet

Forberedelser

Det er viktig at du varmer opp på egenhånd i 10–15 minutter før avtalt tid. Dette kan gjøres i våre treningslokaler.

Det er garderobe/dusjmuligheter hos oss – husk at du må ha med klær og sko for bevegelse: korte ankelsokker, korte shorts eller korte tights og t-skjorte.

Oppmøte i ventesone 1 etter oppvarming.

Vi hjelper
deg

Hvorfor velge Volvat Nimi?

For idrettsfolk og folk flest

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg til å bli friskere og prestere bedre.

Over 30 års erfaring

I skjæringspunktet mellom toppidrett og folkehelse er Nimi unike. Vårt arbeid gjennom tre tiår har gjort idrettsmedisinske prinsipper til folkemedisin.

Nye metoder

Nimi bidrar aktivt og jobber i tett samspill med forskningsmiljø hos Norges Idrettshøgskole og Oslo Universitetssykehus.