Knetest

Testingen av din knefunksjon er avgjørende for å tilpasse rehabiliteringen, og er en viktig del av vurderingen av når du kan returnere til ulike typer idrett og aktiviteter.

Pris 30 min

940,-

Knetest 60 min kr 1 520, 90 min kr 2 230

Nimi har noen av landets fremste eksperter på rehabilitering av kneskader, og vi kan hjelpe deg med å få et optimalt resultat etter skade.

Varighet

60 eller 90 minutter

Kort beskrivelse

Styrketest med veiledning i øvelser (60 min)

Denne testen vil gi deg et best mulig utgangspunkt for å gjenvinne muskelstyrke raskest mulig etter kneskade. Basert på testresultatene vil en fysioterapeut med spesialkompetanse på kneskader gå gjennom de mest optimale øvelsene for deg.

Full funksjonstest (90 min)

Dette er testen for deg som vil ha en fullstendig undersøkelse av hvordan kneet fungerer etter kneskade. Testen inkluderer styrketest og funksjonstester som hopp- og hinketester. Testen brukes ofte for å vurdere om kneet ditt er klart for å gå tilbake til dine ønskede aktiviteter.

Vi hjelper
deg

Hvorfor velge Volvat Nimi?

For idrettsfolk og folk flest

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg til å bli friskere og prestere bedre.

Over 30 års erfaring

I skjæringspunktet mellom toppidrett og folkehelse er Nimi unike. Vårt arbeid gjennom tre tiår har gjort idrettsmedisinske prinsipper til folkemedisin.

Nye metoder

Nimi bidrar aktivt og jobber i tett samspill med forskningsmiljø hos Norges Idrettshøgskole og Oslo Universitetssykehus.