Arthrum (hyaluronsyre)

Arthrum er et videreutviklet hyaluronsyrepreparat som er effektivt i behandlingen av artrose i ledd.

Hyaluronsyre er et stoff som finnes naturlig i leddene våre og som smører dem. Arthrum er et naturpreparat som fremstilles fra brusk hos hanekyllinger.

Kort beskrivelse

Leddene som er mest aktuelle for behandling med Arthrum, er hofteledd, kneledd, ankelledd og skulderledd.

Ved injisering av Arthrum kan man få en langvarig smertelindring (opp til 8-10 måneder) slik at man klarer å være mer aktiv med trening og på den måten utsette en eventuell proteseoperasjon.

Passer for

Lurer du på om denne behandlingen er riktig for deg?

Våre legespesialister vil etter en grundig undersøkelse vurdere om denne behandlingen er den riktige for deg.

Om forløpet

Etter

Etter injeksjonen skal du ta det litt rolig i 1-2 uker, men dagligdagse aktiviteter går fint. Det kan bli lette smerter i leddet som kan vare noen dager. Det vil spontant gå over av seg selv.

Risiko

Som ved alle injeksjoner vil det være en liten mulighet for lett smerte i området det stikkes. For å redusere sjansen for dette, settes det i noen tilfeller også litt lokalbedøvelse i samme område. Det er ved enhver injeksjon en liten fare for infeksjon (mindre enn 1 av 1000). Søk lege dersom det skulle oppstå tegn til infeksjon, det vil si plutselig økende smerter/ hevelse/ rødhet og eventuell feber.

Vi hjelper
deg

Hvorfor velge Volvat Nimi?

For idrettsfolk og folk flest

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg til å bli friskere og prestere bedre.

Over 30 års erfaring

I skjæringspunktet mellom toppidrett og folkehelse er Nimi unike. Vårt arbeid gjennom tre tiår har gjort idrettsmedisinske prinsipper til folkemedisin.

Nye metoder

Som eneste norske, private helseaktør har Nimi egen forskningsavdeling. Våre forskere jobber i tett samspill med Norges Idrettshøgskole og Oslo Universitetssykehus.