Kurs: Spenningsregulering

Spenningsregulering er en metode som bevisstgjør kroppens spenninger og stress nivå, slik at du selv kan ta kontroll over din fysiske og mentale helse. Arbeidet vil gi økt selvinnsikt, kroppslig bevissthet og overskudd som resulterer i en avslappet og våken tilstand.
Også en effektiv metode for de som sliter med fatigue og fatigue etter covid

Pris

2 000,-

Kurset går over 8 onsdager 10.00-11.30 (kr 250 per gang)

Velkommen til kurs i spenningsregulering.

  • Kurs: dato kommer
  • Tid: onsdager 10.00 - 11.30
  • Antall deltagere: 8–10

Varighet

Totalt 8 ganger

Kort beskrivelse

SPENNINGSREGULERING er et utforskende, bevisstgjørende bevegelsesarbeid. Ved bruk av vårt velutviklede kroppslige sanseapparat, undersøker og erfarer vi enkle praktiske bevegelser.

Vi forholder oss konkret til vektmassen vår, tyngdekraften og støtten fra underlaget som er de helt grunnleggende vilkårene for våres liv.

Bevegelsene gjøres langsomt med en våken oppmerksomhet. En viktig del ved arbeidet er å komme til en mer hensiktsmessig bruk av kroppens muskulatur og bevegelsesmønster. Og gi slipp på unødvendige spenninger.

Kroppen vår revitaliseres og stressnivået senkes. Arbeidet vil gi økt selvinnsikt, øke evnen til oppmerksomhet, gi overskudd og evne til å falle til ro.

Elsa Lindenberg (danser, koreograf og bevegelsesterapeut) introduserte den tyske Elsa Gindlers: "Arbeit am Menschen" i Norge under navnet Spenningsregulering.

Kontakt Kirsten for spørsmål eller påmelding:
E-post: kirstenhveding@gmail.com
Telefon: 91611483

Vi hjelper
deg

Hvorfor velge Volvat Nimi?

For idrettsfolk og folk flest

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg til å bli friskere og prestere bedre.

Over 30 års erfaring

I skjæringspunktet mellom toppidrett og folkehelse er Nimi unike. Vårt arbeid gjennom tre tiår har gjort idrettsmedisinske prinsipper til folkemedisin.

Nye metoder

Som eneste norske, private helseaktør har Nimi egen forskningsavdeling. Våre forskere jobber i tett samspill med Norges Idrettshøgskole og Oslo Universitetssykehus.