Hopp direkte til innhold

Nimi Ullevål har flyttet til Storo

Vår nye adresse på Storo er Vitaminveien 1A, les mer om beliggenhet og parkering

Viktig melding
Foto: Shutterstock
Muskel og skjelett

Achillestest

Etter en skade i achillessenen kan det være vanskelig å få tilbake full styrke og spenst i leggmuskulaturen.

Pris fra
815,- /30 min
Achillestest 60 min kr 1 300, 90 min kr 1 800.
  • Ventetid: Kort ventetid

Nimi har noen av landets fremste eksperter på rehabilitering av achilles, og vi kan hjelpe deg med å få et optimalt resultat etter skade.

Kort beskrivelse

Achillestesten inneholder både styrke- og spensttester. Testingen av din achilles er avgjørende for å tilpasse rehabiliteringen, og er en viktig del av vurderingen av når du kan returnere til ulike typer idrett og aktivitet.

Basert på testresultatene vil en fysioterapeut med spesialkompetanse på achillesskader gå gjennom de mest optimale øvelsene for deg.

Våre spesialister

Susanne Elfving

Susanne Elfving

Fysioterapeut. Spesialist i manuellterapi og idrettsfysioterapi. Nimi Expert.
Nimi

Nimi Expert. Fysioterapeut med mastergrad i manuellterapi. Susanne har bred kompetanse og lang erfaring med utredning og behandling av langvarige smerter i hofte, rygg, nakke og bekken.

I tillegg har hun mange års erfaring fra toppidretten som ansvarlig for helseteamet til damelandslaget i alpint. Hun har også tidligere jobbet som medisinsk støttepersonell for unge dansere på Statens balletthøgskole.

Susanne har likevel sin spisskompetanse på løpsrelaterte skader, særlig legg- og akillesplager.

Susanne er en del av Idrettens skadetelefons kvalitetssikrede behandlernettverk.

Asbjørn Horn

Asbjørn Horn

Fysioterapeut med videreutdanning i manuellterapi
Nimi
482 76 676

Fysioterapiutdanning fra England med påfølgende jobb i National Health Service før videreutdanning i Australia med mastergrad innen muskel- og skjelett fysioterapi. Tidligere aktiv med fotball og innebandy samt noe erfaring fra kampsport. Nå mer fokus mot løp og styrketrening. Glad i å ferdes i naturen og kombinerer dette med interesse for fotografi. Jobber i tillegg til klinikk også deltid som lektor ved fysioterapiutdanningen på OsloMET.

Allsidig kompetanse med bredt nedslagsfelt. Utreder og behandler alle områder innen muskel- og skjelettapparatet – akutte som langvarige tilstander. Lang erfaring med nakke- og ryggplager samt interesseområder i skulder- og albue- samt hofte- og kneproblematikk.