Kaja
Sætre

Om Kaja

Skal du bestille time via din helseforsikring?
Bestill time via helseforsikring her


Nimi Expert. Kaja er spesialist i idrettsfysioterapi med en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole.Hun jobber hovedsaklig med rehabilitering av kne, hofte, ankel/ fot og skulder. Veileder for masterstudenter i idrettsfysioterapi.

Kaja er en del av helseteamet til friidrettslandslaget og jobber med forebygging og rehabilitering av løpselaterte skader hos mosjonister og utøvere på høyere nivå.

Hun har tidligere jobbet som fysioterapeut ved "Avdeling dans" på Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO) i 8 år og har god kompetanse på utredning og rehabilitering av danserelaterte skader.

Kaja har også kompetanse innen kvinnehelse og jobber med opptrening av bekkenbunnsmuskulatur ved inkontinensproblematikk og fødselsrelaterte skader.

Kaja er en del av Idrettens skadetelefons kvalitetssikrede behandlernettverk.

Kajas arbeidsplass

Bestill time hos Kaja

Hvorfor velge Volvat Nimi?

For idrettsfolk og folk flest

Uansett alder, fysisk form og tilstand hjelper vi deg til å bli friskere og prestere bedre.

Over 30 års erfaring

I skjæringspunktet mellom toppidrett og folkehelse er Nimi unike. Vårt arbeid gjennom tre tiår har gjort idrettsmedisinske prinsipper til folkemedisin.

Nye metoder

Nimi bidrar aktivt og jobber i tett samspill med forskningsmiljø hos Norges Idrettshøgskole og Oslo Universitetssykehus.