Hopp direkte til innhold

Nimi Ullevål har flyttet til Storo

Vår nye adresse på Storo er Vitaminveien 1A, les mer om beliggenhet og parkering

Viktig melding
Trening

Spenningsregulering

Et utforskende, bevisstgjørende bevegelsesarbeid. Passer for alle som er interesserte i å oppøve egenerfaring med en helhetlig forståelse og kontakt med egen kropp.

Pris
1 600,-
Kurset går over 8 torsdager. (Pris kr 200 per gang)
  • Varighet: Totalt 8 ganger.

Velkommen til nytt spenningsreguleringkurs. Nye deltagere er velkomne, og kan ta en prøvetime.

  • Kurs: dato kommer
  • Tid: 
  • Antall deltagere: 4–10

Kort beskrivelse

SPENNINGSREGULERING er et utforskende, bevisstgjørende bevegelsesarbeid. Ved bruk av vårt velutviklede kroppslige sanseapparat, undersøker og erfarer vi enkle praktiske bevegelser.

Vi forholder oss konkret til vektmassen vår, tyngdekraften og støtten fra underlaget som er de helt grunnleggende vilkårene for våres liv.

Bevegelsene gjøres langsomt med en våken oppmerksomhet. En viktig del ved arbeidet er å komme til en mer hensiktsmessig bruk av kroppens muskulatur og bevegelsesmønster. Og gi slipp på unødvendige spenninger.

Kroppen vår revitaliseres og stressnivået senkes. Arbeidet vil gi økt selvinnsikt, øke evnen til oppmerksomhet, gi overskudd og evne til å falle til ro.

Elsa Lindenberg (danser, koreograf og bevegelsesterapeut) introduserte den tyske Elsa Gindlers: "Arbeit am Menschen" i Norge under navnet Spenningsregulering.

Våre spesialister

Kirsten Hveding

Kirsten Hveding

Spenningsreguleringspedagog, danser, yoga- og pilatesinstruktør
Nimi
916 11 483