Hopp direkte til innhold

Nimi Ullevål har flyttet til Storo

Vår nye adresse på Storo er Vitaminveien 1A, les mer om beliggenhet og parkering

Viktig melding
Aktivitetsmedisin

Trening

Smerter i rygg, nakke og skuldre kan i mange tilfeller forebygges og leges ved hjelp av skreddersydd trening. Men øvelsene må ofte tilpasses pasienten for at de skal ha ønsket effekt.

Pris medlemskap fra
429,- /måned

På Nimi vektlegger vi god treningsveiledning som en vesentlig del av behandlingen.

Trening er det mest forebyggende du kan gjøre for å unngå smerter. Dette innebærer å trene de muskelgruppene som er viktige i din arbeids- og livssituasjon, slik at disse musklene styrkes til å gjennomføre hverdagen.

Se vårt tilbud innen trening

Kort beskrivelse

På Nimi er prinsipper fra idrettsmedisinen overført til folkemedisinen. Gjennom fysisk aktivitet og riktige øvelser trenes pasienter opp etter blant annet smerter i rygg, nakke og skuldre.

Dersom du har smerter eller plager, er det viktig å først finne årsaken til plagene for deretter å få riktig medisinsk veiledning og behandling. Hvis du fortsetter treningen på egenhånd eller hos personlig trener, kan dette i noen tilfeller opprettholde, eller forverre plagene. Mange trener med feil teknikk og belastning, noe som i verste fall kan føre til at smertene forverrer seg fremfor at de lindres. Har du smerter, bør du satse på opptrening hos medisinsk personell.

Trening

Våre spesialister

Personlig trener (PT)

Helene Marjavara Inselseth

Helene Marjavara Inselseth

Treningsinstruktør og personlig trener
Nimi
93 02 35 17

Helene er utdannet fysisk aktivitet- og helserådgiver fra Norges Idrettshøgskole, og studerer nå medisin ved Universitetet i Oslo. På Nimi jobber hun som personlig trener og som foredragsholder og instruktør på kurset "Varig livsstilsendring på 8 uker".

Helene har en bred idrettsbakgrunn og mange års erfaring med målrettet styrke- og utholdenhetstrening, samt forebygging og opptrening av plager i muskel og skjelett.

Ingeborg Øveraasen

Ingeborg Øveraasen

Treningsinstruktør og personlig trener
Nimi
98 41 44 42

Ingeborg Vesterås Øveraasen har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Hun har over ti års erfaring som personlig trener og jobber med målsamtaler, utarbeiding av treningsplaner og gjennomføring av treningsøkter innen styrke og kondisjonstrening.

Ingeborg har en allsidig treningsbakgrunn og kan både bistå deg som trenger motivasjon for å komme i gang med treningen eller deg som ønsker å ta treningen til nye høyder.

Merete Hornnes

Merete Hornnes

Treningsinstruktør og personlig trener
Nimi
47 46 42 60
Pernille Brenni Brovold

Pernille Brenni Brovold

Treningsinstruktør og personlig trener
Nimi

Pernille har en bachelor i fysisk aktivitet- og helse fra Norges Idrettshøgskole, og studerer nå til master i idrettsmedisin ved samme skole.

Hun er tidligere danser, og jobber i dag som dansetrener ved siden av jobben som personlig trener og treningsinstruktør på NIMI.

Tom Gerald Lindinger

Tom Gerald Lindinger

Treningsinstruktør og personlig trener
Nimi

Tom har en bachelor i fysioterapi fra Østerrike og er sertifisert instruktør i friidrett. Han skal begynne med en mastergrad i fysioterapi med fordypning i muskel- og skjelettskader ved OsloMet i August.

Tom jobbet med både unge og voksne toppidrettsutøvere som fysioterapeut og fysisk trener i Østerrike. I 2018 flyttet han til Norge og ble fysisk trener for Hopplandslaget.

Han har selv en idrettsbakgrunn i basketball, seiling og friidrett.

Øystein Norheim

Øystein Norheim

Fysioterapeut. Treningsinstruktør og personlig trener
Nimi
957 45 151

Jobbet som fysioterapeut, personlig trener og instruktør på Nimi siden 2004.

Øystein er dessuten sertifisert personlig trener og sykkelinstruktør fra Norges idrettshøgskole. 

Holder kurs for instruktører i hele landet, og har de siste fem årene hatt oppdrag som veileder og sensor på mensendieck fysioterapiutdanningen.